Przedmioty

单位通识教育
英语
信息技术
保护知识产权
体育 (由 2 学期 - 适用于全职和兼职)

Przedmioty z nauk humanistycznych i społecznych do wyboru:
社会学 / 教育
Etyka在道义 / 哲学
Zarządzanie Zasobami Ludzkimi / Podstawy przedsiębiorczości i marketingu

培训模块的基础科学
Anatomia człowieka
人体生理学
普通心理学
Biochemia ogólna i żywności
Chemia żywności
Mikrobiologia ogólna i żywności
Parazytologia
Genetyka
Kwalifikowana pierwsza pomoc

科学专业培训模块的范围
Podstawy żywienia człowieka
Żywienie człowieka
Dietetyka pediatryczna
Kliniczny zarys chorób
Farmakologia i farmakoterapia żywieniowa oraz interakcja leków z żywnością
Edukacja żywieniowa
Prawo i ekonomika w ochronie zdrowia
Analiza i ocena jakości żywności
卫生, toksykologia i bezpieczeństwo żywności
Technologia żywności i potraw oraz towaroznawstwo
Organizacja pracy
研讨会 + 论文

培训模块供选择
Żywienie w sporcie / Nowe trendy w żywieniu i dietetyce
Żywienie osób starszych / Żywienie w różnych warunkach środowiskowych
Technologia potraw dietetycznych / 原料药材
Alergia pokarmowa / Żywienie w chorobach skóry
Żywność funkcjonalna / Żywność ekologiczna
Żywienie w turystyce / Diety niekonwencjonalne
Projektowanie diet leczniczych / 芳香疗法, 传感器技术和香料
健康促进 / marketing żywności
Projektowanie usług żywieniowych / 美体塑身和身体姿势
Kuchnie etniczne i regionalne / Kuchnia polska
Psychodietetyka / Komunikacja z pacjentem
Poradnictwo dietetyczne / estetyka
Podstawy epidemiologii / Choroby zakaźne

Print Friendly